Turnvereniging U.d.I. Bergen op Zoom

Home » Corona

De lessen zijn weer gestart!

Update 14 december 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte vanavond, de richtlijnen van het RIVM en de oproep van KNGU/ NOC*NSF is besloten alle trainingen en wedstrijden tot nader bericht te annuleren.
Een ingrijpende maatregel die momenteel door vrijwel alle sportclubs wordt opgevolgd en ongetwijfeld een bijdrage zal leveren tegen het risico op verspreiding, wij rekenen hierbij op uw begrip. Zodra er mogelijkheden zijn om trainingen te hervatten informeren wij u hierover per mail en Facebook.
Zodra bekend wordt wanneer de lessen weer hervat kunnen worden, informeren wij u hierover.

Voor de leden die weer naar de les gaan gelden de volgende regels:

• De zaal gaat pas open enkele minuten voor aanvang
  • Er is geen gelegenheid om je om te kleden.
  • Ouders mogen de kinderen tot de ingang van de zaal brengen. Houdt hierbij de 1,5 meter afstand in acht. Ditzelfde geldt voor het ophalen.
  • De leiding zorgt ervoor dat de leden de handen wassen voordat de zaal betreden mag worden.
  • Deelnemers en leiding ouder dan 18 jaar moeten 1,5 afstand houden van elkaar.

Leiding

Voor de leiding gelden de volgende regels:

• Leiding boven de 18 jaar houdt 1,5 meter afstand behalve bij noodgevallen.
  • De leiding is verantwoordelijk voor handzeep voor de deelnemers. Indien de leiding dit zelf niet voorhanden heeft, vraag dan tijdig handzeep aan bij het bestuur.
  • Eén persoon van de leiding ontvangt de deelnemers buiten de zaal op en is herkenbaar door een geel of oranje vestje. Dit zelfde geldt voor het einde van de les. Indien dit niet beschikbaar is, neem dan contact op met het bestuur.
  • Indien mogelijk is de ingang en de uitgang gescheiden. Dit om bij de wissel van de les zo veel mogelijk contact te vermijden.
  • De les mag niet hoog intensief zijn.

%d bloggers liken dit: